000 gevallen van mishandeling te stoppen die zijn gemeld in een

Senatoren hernieuwen druk op militaire aanrandingszaken

WASHINGTON (Reuters) Een tweepartijengroep van moncler jas heren sale senatoren op moncler heren dinsdag hernieuwde een duw om moncler uitverkoop de militaire behandeling van aanranding zaken te herzien, en de inspanning hoofdsponsor zei dat ze President Barack Obama moncler jas sale genomineerde als secretaris van Defensie over de kwestie moncler jas outlet zou kunnen blokkeren.

Sen. Kirsten Gillibrand (D NY) spreekt op het Center for moncler jassen heren sale American Progress 10th Anniversary beleidsforum in Washington, 24 oktober 2013.

Gillibrand wetsvoorstel om het systeem te veranderen viel vijf stemmen kort voor het passeren eerder dit jaar, hoewel de hervormingswetgeving die niet zo ver ging, verder ging.

Op dinsdag waren er 12 maanden verstreken sinds Obama een jaar lang de Pentagon-behandeling moncler sale van aanrandingszaken bestelde, zei Gillibrand dat er te weinig is veranderd moncler nederland om niet te dwingen tot meer hervormingen.

De verantwoordelijkheid van het congres om te doen alsof de dappere overlevenden van aanranding onze zonen zijn, onze dochters, onze echtgenoten en onze vrouwen die verraden worden moncler jas dames sale door het moncler jas heren grootste leger op aarde, zei Gillibrand.

Op een persconferentie met vijf Republikeinse en drie andere Democratische senatoren, zei Gillibrand dat zij wetgeving zou aanbieden als een amendement op een ingrijpende defensiewet die deze maand naar verwachting zal worden aangenomen.

Als het niet moncler jas dames als een amendement wordt beschouwd, beloofde zij om een ??zelfstandige rekening in te voeren. Als dat niet gerelateerd lukt, zei ze dat ze Obama zou aansporen om actie te ondernemen om het systeem te veranderen.

Pentagon-leiders hebben erop aangedrongen dat Gillibrand-plan de commandostructuur moncler dames zou verzwakken en dat functionarissen meer verantwoordelijkheid zouden 2018 moncler moeten dragen, niet minder, voor het aanpakken van seksuele misdrijven.

Maar de moncler outlet sale steunbetuigers moncler jassen dames sale zeggen dat het huidige systeem er niet in geslaagd is een epidemie van 26.000 gevallen van mishandeling te stoppen die zijn gemeld in een enqu